5 povești incredibile

Aseară a avut loc webinarul “5 povești de succes după divorț”. Mulțumim pentru participare și pentru interesul acordat Academiei Post-Divorț.

În acest e-mail vrem să împărtășim cu voi 5 lucruri fundamentale pe care le-am învățat de la cei 5 speakeri. 

Adrian

Adrian ne-a vorbit despre furia incredibilă pe care a simțit-o la divorț și despre cum a reușit el să se elibereze de ea (e posibil să fi fost nevoie de niște urlete prin pădure, dar important este că a ieșit!). 

În plus, ne-a mărturisit că relația cu cele două fiice ale lui a devenit “net mai bună” după divorț, pentru că a fost forțat să investească timp și energie conștient, nemailocuind împreună. 

Am văzut în chat că mulți oameni au rezonat cu furia lui Adrian și au avut mult de câștigat din experiența lui de tată, cât și de modul autentic și vulnerabil în care ne-a povestit cele ce i s-au întâmplat. 

Mulțumim, Adrian!

Crenguța

Crenguța, după 25 de ani de căsnicie, la vârsta de 48 de ani, considera că este prea târziu pentru a începe o nouă viață.

Era mamă singură, fostul partener fiind mai degrabă absent în viața celor două fiice ale lor, și se simțea la capătul puterilor.

După ce-a participat la programul Divorce Journey a înțeles că mai există speranță, ba chiar a trecut peste marea ei frică de a ieși la dating, folosind aplicații!

“Partenerii nu se atrag cu exteriorul tău, ci cu interiorul tău, de asta e bine să te cunoști pe tine.”

Mulțumim, Crenguța!

Magda

Magda a reușit să-i convingă pe toți cei care se considerau “prea bătrâni” că nu e niciodată prea târziu! 

După 41 de ani de căsnicie aceasta a ales să divorțeze, începând totul de la 0, la frumoasa vârstă de 65 de ani. 

Deși a crezut că-i va fi ușor, întrucât a fost o despărțire asumată, a realizat că 4 decenii de relație au adus un bagaj emoțional puternic și a început să lucreze la ea însăși pentru a trece peste suferință.

Mulțumim, Magda!

Ioana

Ioana a fost surprinsă de momentul divorțului, întrucât considera că este într-o căsnicie sigură și frumoasă. Nu mică i-a fost surprinderea când a aflat că soțul ei are o relație extraconjugală de un an!

A fost o perioadă foarte dificilă pentru ea, asemănătoare cu un roller coaster – de la stări negative la stări pozitive și înapoi la cele negative.

Ea ne-a povestit că cea mai importantă lecție a fost să accepte că viața este și va continua să fie ca un roller coaster – și tot ce poate face este să aibă încredere în ea însăși că va putea trece peste ele cu brio, de fiecare dată!

Mulțumim, Ioana!

Emil

Emil, la fel ca Ioana, a fost suprins de decizia fostei lui soții de a iniția o despărțire, mai ales la doar câteva luni după nuntă.

În plus, momentul a venit la pachet cu startul pandemiei și cu piederea jobului – o triplă lovitură emoțională care l-a lăsat într-o stare profundă de depresie.

După ce-a participat la programul Divorce Journey a reușit să-și revină. 

Mai mult, aseară ne-a povestit cu emoție și lacrimi în ochi despre actuala lui logodnică, ce îi va deveni soție în august!

Mulțumim, Emil!

 

A fost o seară cu adevărat specială pentru toți cei care au participat. Le mulțumim din nou celor 5 speakeri și sperăm să repetăm experiența cât mai curând.

Mai mult, aseară am lansat oficial înscrierile pentru Academia Post-Divorț

Programul online de educare și dezvoltare continuă și-a deschis porțile și primește studenții doritori. 

În plus, beneficiați de un preț special dacă vă înscrieți până la 31 ianuarie – 197 de lei în loc de 247

Prețul va rămâne acesta (197 lei) pe toată perioada abonamentului, cât timp nu este întrerupt!

Înscrie-te chiar acum, accesând acest link:

https://divorcejourney.ro/academia-post-divort/

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *