- As Seen On -

Dr. Gabriela Saulea

Cum am Transformat Trauma Divorțului într-o Oportunitate de Autocunoaștere și Împlinire

Divorţul a survenit după 20 de ani de căsătorie, când mă consideram la apogeul vieţii mele personale şi profesionale.
Viața mea părea perfectă și aranjată așa cum mulți visează.

Ce se vedea în exterior:

  • Succes profesional: Poziție în Boardul unei multinaționale.
  • Copilul era adolescent, sănătos și fericit
  • Vacanțe la alegere în străinătate
    Căsnicie reușită

 

Cum mă simțeam, de fapt, în interior:

  • Insomnii tot mai dese
  • Anxietate: Neîncredere în viitor
  • Nefericire
  • Simptome de depresie

Dacă pronunți cuvântul DIVORȚ, un fior rece te trece pe șira spinării. Dacă ești în proces, știi deja cât e de dureros, iar dacă ești în fața deciziei, te întrebi dacă faci bine.

Decizia divorțului NU a fost ușoară. Mă măcinau milioane de întrebări: Ce decizie să iau? Cum să anunţ familia? Cum va suporta copilul? Cum voi fi privită la serviciu şi între prieteni?

3 decizii importante care m-au salvat

Am renunțat la luptă de una singură și am apelat la specialist

Mi-am dat seama cât de nepregătiți suntem pentru un astfel de eveniment și cât de puţin structurate sunt serviciile specifice pe care le poţi accesa în cazul unui divorţ.

Am investit multe resurse pentru a ieși din mental

Am investit peste 10.000 ore în programe, retreat-uri, cursuri de pregătire pentru a-mi descoperi valorile, dorințele, blocajele, limitele cu scopul de a lua decizii aliniate cu sufletul meu.

Am lansat Divorce Journey

Acumulând experienţa personală şi profesională, având pregătire de medic şi formare în coaching, experienţă în corporaţii multinaţionale şi conexiuni în multe arii de activitate, am hotărât să reunesc toate aceste resurse sub acelaşi concept.

Lansare Grup Suport Phoenix
Singurul program din România de Introspecție, Autocunoaștere și reconstrucția identității cu scopul de a avea relații de iubire sănătoase.
Lansare Program Phoenix
Singurul program din România dedicat persoanelor aflate într-o etapă post-divorț care abordează holistic transformarea sinelui.
Invitat săptămânal Metropola TV și Antena 1
Abordez diferite teme din sfera divorțului, parenting în procedul de divorț și comportamentul partenerilor în relațiile de cuplu.
Lansare Academia Post-Divorț
Program Online de Susținere, Educare și Dezvoltare Continuă pentru persoane divorțate.
Iniţiativă legislativă pentru Concediu plătit la Divorţ
Rata divorțului este în medie de 25% în țara noastră, astfel că putem numi divorțul ca fiind un „fenomen social, cu manifestări constante”. Inițiativa legislative vine în sprijinul acestor persoane care ”trec prin trauma desfacerii căsătoriei” şi au nevoie de timp liber pentru ”soluționarea problemelor”.
Deschiderea centrului Asociația Călătoria Divorțului
Centrul ACD este un concept unic în România oferit de Asociația Călătoria Divorțului și reprezintă un hub pentru persoanele divorțate, special conceput pentru a depăși mai ușor perioada de după divorț
Campania de Destigmatizare #amdivorțat, Aleg să Înlețeg
Asociația "Călătoria Divorțului" este singurul ONG din România care se implică în sprijinirea persoanelor care au divorțat, prin implementarea de soluții, gândite de către specialiști, și oferirea de asistență familiilor afectate în vederea depășirii perioadei de separare cu demnitate și cu un psihic sănătos și echilibrat.
Lansare Program în 12 pași
Grup de Suport după divorț în care folosesc Metoda în 12 pași special studiați și testați, pentru susținerea în perioada unei schimbări majore, cum este divorțul.
Ghid Tipărit de parenting după Divorț
Ghid pentru părinţi. Conţine informaţii utile despre parenting după separare sau divorţ. A fi părinte este cea mai importantă meserie pe care o vei avea vreodată. Copiii tăi au nevoie de tine pentru a-i ghida către maturitate.
Septembrie 2023
Aprilie 2023
Ianuarie 2022
Ianuarie 2022
Octombrie 2018
Mai 2018
Noiembrie 2017
Iunie 2017

Cum te pot ajuta

Transformarea ta este la un click distanță

1:1 Coaching

Coaching-ul la divorț te ajută să-ţi identifici obiectivele, nevoile şi interesele pe care să le pui în practică rapid, evitând apariţia complicațiilor legate de divorț.

Grup Suport Phoenix

Începe o călătorie de transformare personală care îți oferă suportul și ghidarea necesare pentru a renaște din propria cenușă cu scopul de a avea relații sănătoase. Metodă perfecționată din 2016. Rezultate majore pentru sute de participanți.

Transformarea sinelui

Sunt alături de tine în misiunea transformării rănilor trecutului prin puterea prezentului. Călătoria ta continuă. TU ești eroul propriei povești.

Suport

Îți ofer sprijin și resursele necesare pentru tine dacă simți că ești în pragul divorțului, dar vrei să mai dai o șansă relației sau dacă te afli în procesul de divorț și nu știi ce să faci.

Urmărește-mă pe: