Regăsește-te în 12 pași după divorț

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Cum să explicăm suferință provocată de divorț fără să înțelegem ce impact are acesta în viața unei familii?

  • Divorțul este o cauza majoră de stres și suferință, aducând schimbări radicale în toate domeniile vieții – emoțional, parenting, social, financiar – comparabil cu pierderea prin deces a unei persoane dragi.
  • Divorțul este o situație de criză majoră în viață unui cuplu care afectează atât pe cei doi soți, pe copiii acestora, familia extinsă, prietenii și anturajul, cât și locurile lor de muncă și performanța în alte arii ale vieții.
  • În perioada divorțului toată atenția este concentrată pe rezolvarea crizei, iar concentrarea și luarea deciziilor obișnuite sunt mult îngreunate.
  • Divorțul este o trauma psihologică severă, o ruptură a unei legături energetice puternice formate între cei doi soți de-a lungul anilor.
  • În perioada imediată divorțului 85% din resursele noastre sunt ocupate de emoții precum anxietatea, furia, gelozia, frustrarea, invinovatirea, depresia și multe altele, care împiedică funcționarea normală a persoanelor care se confruntă cu un divorț.
Procesul de revenire după divorț poate fi foarte dificil. Emoțiile sunt foarte puternice!

Simți că totul în jur se prăbușește, toate lucrurile pe care le-ai construit, amintirile și promisiunile frumoase, visele pentru un viitor împreună până la adânci bătrâneți se pierd pentru totdeauna și trebuie să începi totul de la capăt.

Când te uiți în jur după ajutor vezi disperarea din ochii copiilor tăi speriați, părinții tăi necăjiți pe care n-ai fi vrut să-i faci să sufere, prietenii comuni care încearcă confuzi să decidă de partea cui să fie și colegii de la serviciu cărora nici nu știi dacă se le spui adevărul.

În plus, unii “încearcă” să te îmbărbăteze cu încurajări de tipul: “Lasă că treci tu și peste asta, doar eșți puternic”, “Nu trebuie să te lași de dragul copiilor” sau “Nu trebuie să fii supărat oentru că oricum nu te-a meritat niciodată”

În realitate este o perioada în care ai cea mai mare nevoie de ajutor!

Acum există servicii specializate, în care specialiștii s-au reunit pentru a-ți da răspunsuri și ghidare pentru perioada prin care treci.

Există un program special conceput pentru cea mai grea perioada de după divorț, primele 3 luni, un program în 12 pași pe care dacă-l urmezi săptămâna de săptămâna, traversezi în siguranță o perioada extrem de provocatoare din viață ta.

În România rată divorțului a ajuns la 25-30% în ultimii ani, însă în alte țări această rată este deja de 50% (în State) sau peste 60% în Belgia sau Spania.

Acest program in 12 pași a fost deja implementat în multe țări și și-a dovedit eficienta, ajutând zeci de mii de persoane divorțate să depășească mai ușor perioada divorțului și să-și reconstruiască mai rapid o viață fericită și echilibrată.

Vino joi, 29 august la workshop-ul “Regăsește-te în 12 pași după divorț” și află despre acest program care va demara din luna septembrie, atât în varianta Grupurilor de Sprijin după Divorț (ce se desfășoară deja de câțiva ani în Bucuresti), cît și în varianta online.

Vino să ne cunoaștem și să afli cum Programul “Regăsește-te în 12 pași după divorț” te ajută să restabileșți echilibrul în viață ta atunci când treci printr-un divorț, utilizând că unealtă principala procesul de coaching. Prin acest program obţii puterea de a privi procesul de divorţ cu mintea limpede, focalizată pe rezolvarea problemelor, fără amplificarea emoţiilor negative, astfel încât să poţi lua decizii raţionale pentru ține şi viitorul tău.

Prin programul “Regăsește-te în 12 pași după divorț”

* Treci mai ușor prin durerea pricinuită de divorț

* Îți crești încrederea în tine

* Îți reiei puterea și viața în mâinile tale

* Separi emoțiile de aspectele administrative și legale

* Reușești să comunici mai eficient cu fostul partener

* Devii mai limpede când trebuie să stabiliți regulile de parenting

* Traversezi cu mai multă ușurință perioada de tranziție de la cuplu la single

* Te regasești întreg și complet la finalul procesului

Programul reunește experiență personală a unor profesionișți care au trecut prin experiența unui divorț, îmbogățit cu informații psihologice și de NLP,  validat de succesul obținut în toată lumea și cu puterea unei comunități locale de persoane aflate în aceeași situație – Comunitatea Divorce Journey.

Programul Regăsește-te în 12 pași după divorț va fi lansat de Divorce Journey în varianta online începând cu luna septembrie, iar tu vei fi printre primii care află de acest program participând la workshop.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”shadow” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”10px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Înscrie-te ACUM la workshop, participarea este GRATUITĂ, dar numărul de locuri este limitat!

Vei primi un mail de confirmare a înscrierii, în limita numărului de locuri disponibile.

Drumul tău spre echilibru și fericire după divorț poate fi susținut acum de către specialiști, iar recuperarea ta cât mai rapidă va fi atât în beneficiul tău, cât și al copiilor tăi, a familiei tale, dar și a carierii și finanțelor, a sănătății, a stării tale de bine și a fericirii tale!

Joi, 29 august, începând cu ora 18:00 te aștept la sediul Divorce Journey (Str. Constantin Disescu 10A, mansardă), să ne cunoaștem, să vorbim deschis despre o perioadă provocatoare și despre soluțiile pe care le ai la dispoziție.

Contact: 0722 372 892 / guide@divorcejourney.ro

Pentru a fi la curent cu toate activitățile Divorce Journey, te așteptăm pe pagină de Facebook.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”shadow” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”10px” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_code]W2NvbnRhY3QtZm9ybS03IGlkPSZxdW90OzU5NDYmcXVvdDsgdGl0bGU9JnF1b3Q7SW5zY3JpZXJlIFdvcmtzaG9wIFJlZ8SDc2XImXRlLXRlIMOubiAxMiBwYciZaSBkdXDEgyBkaXZvcsibJnF1b3Q7XQ==[/fusion_code][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *