Povestea mea – „L-am părăsit și sufăr”

“Cel mai mult îmi place cum se vede din exterior: “Ce fericiți sunt, ce bine se înțeleg, sunt atât de frumoși împreună!”. Cred că fiecare dintre noi gândim așa cel puțin odată, cu invidie sau admirație, depinde dacă ne lipsește ceva….

Și ne lipsește… Tuturor, mai ales în zilele noastre.

Eu nu mai cunosc cupluri care să aibă totul, sau să fie mulțumiți cu ceea ce au, sau să își dorească să construiască lucruri împreună. Acum se dorește stabilitate, cu orice preț! Dacă nu o ai, nu ești bun.

Eu nu mi-am dorit asta în relația mea și cu toate acestea tot nu am reușit să construiesc, pe baza sentimentelor și a iubirii pure, ceea ce în romanele de dragoste se numește “poveste”. Sau poate nu am reușit să construiesc povestea pe care mi-am imaginat-o eu. Trebuia să ma aliniez trendului, care este tot o formă de stabilitate, văzută tot din exterior! Aberant. Nu am făcut asta și uite-mă acum suferind după cine nu merită.

L-am părăsit pentru că mă înșela și sufăr!

Sufăr pentru că nu știu ce nu i-am oferit, pentru că nu știu ce căuta în plus, pentru că îl vreau și nu îl vreau înapoi, pentru că dacă l-aș ierta nu aș avea siguranța că nu se mai poate întâmpla.

Pentru că dacă l-aș ierta aș fi judecată și încă nu am învățat cum să fac să nu îmi mai pese de părerea celorlalți… Pentru că nu aș putea să îl mai strâng în brațe la fel sau să îl sărut fără să am în cap imaginea lor făcând asta…

E greu, e recent, poate va trece repede, poate nu!

Știu doar că nu știu ce să fac. Știu că nu știu ce mă doare cel mai tare: lipsa sau orgoliul. „

Părerea specialistului:

Povestea Irinei nu e singulară; sunt multe femei și dintre membrele comunității Divorce Journey care se confruntă cu aceeași problemă, adulterul. De altfel adulterul este și primul motiv de divorț, conform statisticilor.

Dar o altă problemă des întalnită la multe femei este lipsa încrederii în sine.

Irina suferă și e ingrijorată de ce va spune lumea. Ar fi dispusa să treacă și peste o trădare, uitând că cea mai importantă persoană din viața ei, pe care nu are voie să o trădeze, este ea însăși.

Prin coaching Irina a ajuns să treacă peste aceste îndoieli și în scurt timp ea este pregatită să atragă în viața ei un barbat integru, care să o respecte în aceeași măsură în care se respectă ea singură.

Dacă și tu te confrunți cu o situație de viață specială și vrei să o împărtășești cu cititoarele noastre scrie-ne pe adresa de e-mail: guide@divorcejourney.ro

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *