Grupul de suport dupa divort

Divortul te face sa te simti ca si cum ai calatori singur pe un drum necunoscut si anevoios?
Intelegem cum te simti – esti coplesit/a, suferi, nu stii incotro se indreapta viata ta.

Linistea si siguranta ti-au fost spulberate in momentul in care ati decis ca mariajul vostru a ajuns la final, iar acum pare aproape imposibil sa ai grija si de tine si de copiii tai.

Stim ca-ti este greu sa ai grija de tine, sa fii puternic/a si sa iti continui viata ca si pana acum si mai stim ca nu sunt multe resurse pe care sa te poti baza in aceste momente.

Lasa-ne pe noi sa te ajutam!

Grupul de suport dupa divort este special conceput pentru persoanele care traverseaza un divort. Temele abordate la grupul de suport dupa divort abordeaza problemele specifice legate de divort:

  • motivele despartirii
  • optiuni de abordare ale perioadei de dupa divort
  • solutii testate si recomandate de participanti sau de specialisti pentru depasirea cat mai rapida si mai usoara a tuturor provocarilor legate de divort.

Motto-ul nostru: “Este totul pentru tine”.

Grupul de suport dupa divort te va sustine sa depasesti perioada de schimbare care vine in viata ta odata cu pronuntarea divortului.

Pentru cine este grupul de suport dupa divort?

  • pentru orice persoana din Bucuresti sau apropiere care se confrunta cu provocarea unui divort
  • pentru orice persoana care isi doreste sa intre intr-o comunitate restransa care are ca si subiect comun problema despartirii,
  • pentru orice persoana divortata care intelege ca un program structurat si condus de un specialist grabeste procesul de revenire dupa un divort.

La Grupul de suport dupa divort abordam cate un subiect diferit in fiecare saptamana. Aceste subiecte fac parte din programul New Start 12, program special conceput de Divorce Journey pentru perioada de revenire de dupa divort.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi si cum te putem sustine in calatoria ta dupa divort, lasa-ne un mesaj pe adresa guide@divorcejourney.ro cu numarul tau de telefon si te vom contacta in cel mai scurt timp.

De asemenea, te invitam sa participi la o sesiune preliminara gratuita la sediul Divorce Journey (Str. Constantin Disescu 10A), care se stabileste in urma unei programari la 0722371892.

Asteptam sa te cunoastem!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *