Te confrunți cu traversarea unui divorț?

Ești marcat/ă de decizia paretenerului tău de a pleca? Te lupți cu vina, teama și incertitudinea cu privire la alegerea ta de a divorța?

Traversarea unui divorț este foarte asemănătoare cu intrarea într-o tornadă emoțională.

De aceea s-ar putea să fii mai puțin productiv la locul de muncă; s-ar putea să te afli în imposibilitatea de a purta conversații, să fii ușor distrat/ă, să uiți, să fii mai puțin clar, mai nesigur/ă de lucrurile despre care ești de obicei sigur etc.

Este ca și cum un program mare de baze de date rulează în fundalul minții tale, încetinind funcționarea zilnică. Este cu siguranță inconfortabil, însă este o reacție firească pentru a face față divorțului.

Divorțul este o tranziție care atinge fiecare aspect al vieții.

Odata cu traversarea unui divorț ți se poate schimba situația financiară, relația cu copiii și prietenii, locuința, cariera, cercul social, etc.

Emoțiile cu care te confrunți sunt de  tristețe, frică, incertitudine, negare, furie, confuzie, disperare, lipsă de speranță, amărăciune, nesiguranță și multe alte emoții care te epuizează.

În perioada de traversare a divorțului ai tendința de a te gândi la toate schimbările simultan, încercând în același timp să creezi aparența de calm si siguranță.

Este firesc să te simți “paralizat” când încerci să faci față la toate aceste trăiri deodată!

Divorțul aduce multe necunoscute în toate planurile (trecut, prezent, viitor) și este copleșitor și paralizant din punct de vedere mental să le digeri pe toate dintr-o dată, mai ales fără ajutorul cuiva.

Când te confruntați cu traversarea unui divorț, îți recomandăm în primul rând să enumeri toate domeniile pe care trebuie să le ai în vedere și apoi să o iei pas cu pas.

Privind zilnic imaginea de ansamblu te vei simți copleșit/ă și nu te va ajuta! Te poți găsi în imposibilitatea de a reacționa și de a face alegeri. Din cauza confuziei și a incertitudinii vei simți cum ți se complică situația și nu se dezamorsează.

Cheia este să oprești crearea de dureri suplimentare și să înveți să navighezi, în această perioadă furtunoasă, cu stăpânire de sine.

Noi suntem aici pentru a-ți arăta cum. Îți vom demonstra cum prin tehnici puternice de conștientizare, acceptare și acțiune, poți debloca o experiență dureroasă și o poți transforma într-o experiență nouă, diferită.

Prin programe special create pentru tine, Divorce Journey te poate sprijini strategic, într-un mod care te încurajează și te împuternicește. Aceste programe te ajută să treci prin procesul de divorț cât mai repede și mai eficient cu putință.

Îți prezentăm abordări prin care să îți asumi responsabilitatea asupra procesului de divorț.

Te invatam să acționezi într-un mod pozitiv, să beneficiezi de noi perspective care promit o viață echilibrată si armonioasă.

Dacă vrei să beneficiezi și tu de sprijinul nostru, urmărește pagina de facebook https://www.facebook.com/divorcejourney/?ref=bookmarks și înscrie-te într-unul din Grupurile de suport după divort.

Cu drag,

Gabriela

Divorce Journey

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *