Phoenix - Program Transformațional pentru Femeile Puternice și de Succes care își doresc relație de iubire autentică

Ești pregătit să-ți redobândești echilibrul emoțional, încrederea în sine și puterea interioară?

Înscrie-te la Singurul program din România care te ajută să transformă durerea în putere și confuzia în claritate cu scopul de a avea relații sănătoase. 

Phoenix - Renaște-ți Iubirea și Feminitatea

Despre program

Bine ai venit în Programul Phoenix, o călătorie de transformare personală care îți oferă suportul și ghidarea necesare pentru a renaște din propria cenușă și a-ți reconstrui viața după un divorț sau o despărțire. 

Metodă testată în 7 ani de lucru cu sute de persoane. 

Crenguta Lanba
Crenguta Lanba
Read More
Draga Gabi, intalnirea mea cu tine mi-a schimbat viata. Esti inspiratie pentru orice femeie care trece printr-o despartire ! Astazi sunt o femeie fericita , implinita ,am o relatie la care acum 5 ani nici nu visam.. datorita tie si programului tau . Iti urez succes in continuare! Sa ajuti cat mai multe femei sa isi transforme viata! ❤️
Jorjett Jorjett
Jorjett Jorjett@JorjettJorjett
Read More
Multumesc om minunat, Gabriela Saulea! Într-un moment întunecat din viața mea, m-ai ajutat să mă despovărez, să văd și părțile bune ale situației, să cred în mine, să văd și să fiu o altă ”EU”. Mulțumesc pentru drumurile deschise spre cunoaștere, pentru învățăturile primite și pentru oamenii frumoși pe care i-am cunoscut participând la programul Divorce Journey, la cursul de feminitate, în cadrul comunității DJ Club și la întâlnirile noastre ocazionale. Esti un suflet cald și devotat, inspiri incredere și dai putere.😘❤
John Doe
John Doe@username
Read More
Mulțumesc,Gabi,ca ai dat startul renașterii mele după divort, programul tău este oază de lumina într o perioada de neguri în viata,iar spațiul pe care îl creezi ,cu starea de siguranță și valorizare este o rampa de vindecare și creștere. Te am în suflet ca pe cele mai bune prietene!!!
Aurelie Munteanu
Aurelie Munteanu@AurelieMunteanu
Read More
Sunt recunoscatoare intalnirii noastre, Gabriela Saulea si a programului Divorce Journey. Esti o femeie minunata, iar dorinta ta autentica de a ajuta pe cei care trec prin toate starile de dupa divort (deloc usoare, de cele mai multe ori) mi-a adus multa cunoastere, iubire de sine si acceptare a ceea ce este. ❤️
Previous
Next

Ce vei învăța?

1. Echilibrul emoțional: Vei învăța tehnici de gestionare a stresului și anxietății, precum și metode de cultivare a unei stări mentale pozitive.

2. Încrederea în sine: Pe parcursul programului, vei descoperi resursele interioare care îți vor întări încrederea în tine. Vom lucra la înlocuirea autocriticii și autodeprecierii cu autocunoaștere și apreciere de sine.

3. Reconectarea cu tine însuți: Vom explora modalități de a te reconecta cu sinele tău autentic. Vom lucra la înțelegerea și acceptarea emoțiilor tale, la eliberarea vinovăției și a resentimentelor, pentru a putea merge înainte cu claritate și fără bagaje emoționale.

4. Reevaluarea relației: Vom explora împreună relația ta anterioară și vom căuta să înțelegem aspectele care au contribuit la despărțire. Cu ajutorul unor exerciții de auto-reflecție, vei putea lua o decizie informată cu privire la reluarea sau nu a relației.

5. Planificarea viitorului: În săptămânile următoare, ne vom concentra pe stabilirea obiectivelor personale și profesionale, astfel încât să-ți construiești un viitor plin de satisfacții și împliniri. Vom lucra la dezvoltarea unui plan de acțiune și la cultivarea unei mentalități de creștere continuă.

6. Atragerea unui partener potrivit: Vom explora ce înseamnă o relație sănătoasă și cum să atragi un partener potrivit pentru tine. Vom discuta despre valorile tale, despre comunicare eficientă și despre stabilirea limitelor într-o relație.

Conținut curs

Începem prin a crea o bază solidă pentru transformarea ta prin intermediul cursurilor, a sesiunilor de coaching de grup și mentoring unu la unu. În această etapă, vei explora și înțelege valorile tale, feminitatea ta și puterea ta interioară. Vei învăța cum să te eliberezi de trecut, de durere și resentiment și să creezi spațiul necesar unei relații sănătoase.
● Sesiuni de mentoring unu la unu pentru a stabili bazele transformării tale personale.
● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru a dezvolta conștientizarea emoțională și gestionarea stresului.
● Grupul îți oferă o comunitate de femei care trec prin experiențe similare.

În acest modul ne concentrăm pe construirea încrederii în sine și a stimei de sine și pe creșterea feminității tale unice. Vom lucra împreună pentru reorganizarea vieții și crearea spațiului pentru o nouă identitate.

 • Sesiuni de coaching de grup săptămânale pentru aînvăța tehnici avansate de dezvoltare personală
  ● Exerciții de autocunoaștere și autoapreciere pentru a-ți amplifica încrederea în sine.
  ● Sesiuni practice de amplificare a feminității și de valorizare a calităților feminine unice a fiecărei participante

Acest modul te va ghida în transformarea ta continuă și în construirea unei relații iubitoare. Vei fi ghidată în stabilirea obiectivelor tale și în atragerea unei relații sănătoase și fericite.
● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru planificarea viitorului tău.
● Tehnici de comunicare eficientă și stabilire a limitelor în relații.
● Sesiuni individuale pentru a-ți consolida progresul și a-ți sprijini realizarea obiectivelor.

Transformarea personală poate fi o experiență dificilă, dar cu Programul Phoenix ai resursele și ghidarea necesare pentru a înflori din nou

Ce primești pe durata celor 9 săptămâni?

 • 9 Sesiuni de coaching de grup săptămânale pentru a împărtăși experiențele și a învăța din poveștile celorlalți.
 • 12 instrumente de transformare
 • 3 module (1 modul / lună)
 • 3 Sesiuni de mentoring unu la unu la începutul fiecărui modul pentru a-ți ajusta obiectivele și pentru a primi îndrumări personalizate.
 • Teme individuale și feedback personalizat
 • Follow-up permanent în grupul de Phoenix
 • Sesiuni teoretice și exerciții practice care îți vor consolida progresul.

Este pentru tine dacă îți dorești să ai parte de transformare personală rapidă. Rezultatele pe care le vei observa încă din primele săptămâni vor fi evidente și măsurabile.

 • Stima de sine și Încrederea în tine : În programul Phoenix te vei concentra pe dezvoltarea stimei de sine și a încrederii în propria ta putere, astfel încât să te simți complet împlinită în relația ta.
 • Reconectarea cu Feminitatea Ta Interioară : Vei descoperi că puterea vine într-o multitudine de forme, inclusiv în a-ți exprima feminitatea și grația.
 • Vindecarea trecutului și a relațiilor anterioare : Vei vindeca rănile care ți-au afectat relațiile anterioare și care te împiedică să trăiești viața pe care o dorești
 • Transformarea Relației Tale : Vei învața cum să comunici mai eficient cu partenerul, să rezolvi conflictele și să construiești o relație sănătoasă și plină de iubire.
 • Iubire Necondiționată : Vei înțelege cum să oferi și să primești iubire necondiționată, care să creeze o legătură profundă și autentică în relația ta.