Phoenix - Renaște-ți Iubirea și Feminitatea

Program de Transformare Personală pentru Femeile Puternice și de Succes,

în Căutarea Iubirii Adevărate

Ești pregătită să-ți redobândești echilibrul emoțional, încrederea în sine și puterea interioară?

Înscrie-te astăzi!


Începe o călătorie de transformare a relației tale de iubire. Îți ofer suportul și ghidarea necesare pentru a renaște din propria cenușă, pentru a te bucura de împlinire și relații sănătoase.
Rezultate vizibile după primele săptămâni.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Transformarea relației tale începe cu Programul Phoenix

Transformarea personală poate fi o experiență dificilă, dar cu Programul Phoenix ai resursele și ghidarea necesare pentru a înflori din nou.

Acesta a fost creat cu grijă pentru a te ghida pas cu pas către noua ta versiune. Phoenix îți oferă resursele, tehnicile și sprijinul emoțional pentru a trece de la durere și confuzie la transformare personală.


Programul Phoenix este spațiul tău sigur pentru a înțelege cum să transformi relația ta și să recapeți iubirea și feminitatea care te definesc cu adevărat.

Este pentru tine dacă îți dorești să ai parte de transformare personală rapidă. Rezultatele pe care le vei observa încă din primele săptămâni vor fi evidente și măsurabile.

— Sunt aici pentru tine

Te susțin să-ți găsești echilibrul, împlinirea și fericirea pe care le meriți. Ești pregătită să începi această minunată aventură alături de mine?

Bună, numele meu este Dr. Gabriela Saulea si sunt fondatoarea programului Phoenix.

Când vine vorba de a spune cine sunt azi, mă autodefinesc ca „Femeia Phoenix”. Ce înseamnă asta? Permite-mi să împărtășesc puțin din călătoria mea personală și din pasiunea mea pentru a ajuta femeile puternice și de succes să-și redescopere puterea feminină și să creeze relații de cuplu împlinite.

După 20 de ani de căsnicie, am trecut printr-un divorț dureros care m-a determinat să mă opresc și să reflectez asupra vieții mele. Am renunțat la o carieră de 20 de ani și am pornit pe drumul auto-cunoașterii și al transformării feminine.

Am experimentat succese și suferințe, am traversat ani de întâlniri și relații complicate.

Cu timpul, am ajuns să construiesc o relație frumoasă și stabilă, în care am primit de curând inelul de logodnă. Dar cel mai important, am experimentat o transformare profundă, trecând de la femeia puternică, competitivă și nefericită în viața personală la femeia vulnerabilă și deschisă la iubire.

Această călătorie personală m-a condus către auto-cunoaștere, creșterea încrederii și a stimei de sine, precum și iubirea de sine. Toate aceste aspecte le-am integrat în programul Phoenix pentru a ajuta și alte femei puternice și de succes să-și descopere propria putere feminină și să învețe pașii către o relație de cuplu împlinitoare și armonioasă.

Misiunea mea este să împărtășesc învățămintele și experiențele mele, să ofer suport și ghidare pentru a ajuta femeile să se transforme în Femei Phoenix, să renască și să-și redescopere iubirea de sine și adevărata lor feminitate.

Gabriela Saulea

1
Ani de
Experiență

Vieți transformate

Poveștile cursanților mei

"Sunt plină de recunoștință pentru câte am învățat de la voi, am dat filmul înapoi aseară în timp ce eram online și am simțit prin toți porii cât am evoluat de la ziua 1, ziua în care doar plângeam și priveam în jos. Gabi, ai fost TOTUL pentru mine atunci, ai fost exact ce mi-a trebuit să mă agăț și să urc cu privirea. Acum văd totul de sus, clar, văd și interior și exterior, înțeleg, analizez și merg spre următorul nivel."
Carmen Panescu
"Bucuria este a mea că te-am cunoscut, Gabriela❤️, și prin tine, pe toți cei care m-au SUSținut și mă SUSțin în continuare ❤️. Sunt recunoascatoare pentru întâlnirea noastră și am un sentiment interior foarte clar că Academia va fi un fenomen internațional. Doamne ajută, spre cât mai multă vindecare!"
Aurelia Munteanu
"A fost o reală bucurie să vă revăd și am realizat cât de mult mi-a lipsit conexiunea cu acest grup și energia lui… cea care mi-a dat putere să merg înainte și să înțeleg că ceea ce mi s-a întâmplat nu a fost decât o lecție din care am de învățat și care m-a ajutat să evoluez."
Adela Butu
"Mulțumesc Gabriela pentru tot ce a însemnat vindecarea, „resetarea”, îmbunătățirea, armonizarea a ceea ce sunt, pentru insight-ul dat de a vedea, trăi și simți viața altfel decât o știam până nu demult. Mulțumesc oamenilor minunați din grup, care alături de tine m-au susținut, încurajat, sfătuit, apreciat, crescut. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot!"
Georgeta Ilie

Transformarea ta începe cu Programul Phoenix

Fiecare femeie puternică și independentă merită să trăiască o viață de cuplu fericită și plină de iubire. Programul Phoenix este spațiul tău sigur pentru a înțelege cum să transformi relația ta și să recapeți iubirea și feminitatea care te definesc cu adevărat.

Ce vei dobândi după cele 9 săptămâni

Echilibrul emoțional
Vei învăța tehnici de gestionare a stresului și anxietății, precum și metode de cultivare a unei stări mentale pozitive. Vom explora practici de meditație, mindfulness și exerciții fizice pentru a-ți spori starea de bine generală.
Echilibrul emoțional
Încrederea în sine
Pe parcursul programului, vei descoperi resursele interioare care îți vor întări încrederea în tine. Vom lucra la înlocuirea autocriticii și autodeprecierii cu autocunoaștere și apreciere de sine.
Încrederea în sine
Reconectarea cu tine însăți
Vom explora modalități de a te reconecta cu sinele tău autentic. Vom lucra la înțelegerea și acceptarea emoțiilor tale, la eliberarea vinovăției și a resentimentelor, pentru a putea merge înainte cu claritate și fără bagaje emoționale.
Reconectarea cu tine însăți
Reevaluarea relației
Vom explora împreună relația ta anterioară și vom căuta să înțelegem aspectele care au contribuit la despărțire. Cu ajutorul unor exerciții de auto-reflecție, vei putea lua o decizie informată cu privire la reluarea sau nu a relației.
Reevaluarea relației
Planificarea viitorului
În săptămânile următoare, ne vom concentra pe stabilirea obiectivelor personale și profesionale, astfel încât să-ți construiești un viitor plin de satisfacții și împliniri. Vom lucra la dezvoltarea unui plan de acțiune și la cultivarea unei mentalități de creștere continuă.
Planificarea viitorului
Atragerea unui partener potrivit
Vom explora ce înseamnă o relație sănătoasă și cum să atragi un partener potrivit pentru tine. Vom discuta despre valorile tale, despre comunicare eficientă și despre stabilirea limitelor într-o relație.
Atragerea unui partener potrivit

PROGRAMUL atinge cele 5 arii importante ale vieții tale

 • Ajungi la conștientizări care-ți schimbă viața
 • Afli răspunsuri la cea mai grea întrebare: „Cine sunt eu?”
 • Te reconectezi la sinele adevărat: VALORI, NEVOI, DORINȚE, TRĂSĂTURI, COMPORTAMENTE
 • Identifici și înveți despre tine în 4 nivele: Mental, Emoțional, Fizic, Spiritual
 • Dezvolți abilități necesare unei relații de iubire
 • Înveți să comunici asertiv dorințele și nevoile tale în relația de cuplu
 • Știi să-ți conturezi limite sănătoase între tine și un nou partener
 • Te deschizi și înveți să comunici sincer
 • Îmbunătățești relația și restabilești conexiunea de apropiere
 • Ești prezent și te poți concentra pe copilul tău
 • Comportament autentic
 • Recâștigi încredere în abilitățile tale sociale
 • Ești deschisă să-ți faci prieteni noi
 • Îți recapeți focusul și concentrarea
 • Îți recâștigi motivația și drive-ul
 • Îți faci planuri de creștere profesională

Femeia Phoenix nu are nevoie de validarea nimănui și vorbește mereu din inimă. Ea transformă durerea în putere și confuzia în claritate.

De ce "Phoenix"?

Numele programului, "Phoenix", simbolizează renașterea și transformarea. Așa cum pasărea mitologică renăștea din propria cenușă, la fel vei învăța și tu să renaști din experiența dificilă a divorțului sau despărțirii și să te ridici cu încredere și putere.

Femeia Phoenix este persoana care-și transformă rănile în putere și trecutul în lecții.

Dacă ești hotărât să începi această călătorie profundă de autodescoperire și transformare, înscrie-te la o sesiune de cunoaștere și evaluare.

Sunt aici pentru tine la fiecare pas al drumului.

Preia controlul asupra vieții tale și devino cea mai bună versiune a ta!

Cum știu că acest Program este pentru mine?

Meriți o viață împlinită și relații sănătoase

vrei să-ți regăsești
puterea interioară

 • Afli unde te-ai blocat și elimini barierele care te țin ancorat în trecut.
 • Începi să-ți recunoști măștile și decizi care nu-ți sunt folositoare sau chiar te sabotează.
 • Începi să iubești fără frică de respingere și să oferi iubire necondiționat.

 

vrei să-ți redobândești încrederea în tine

 • Îți crești încrederea în tine, automat în cei din jur și într-un potențial partener.
 • Îți iei libertatea să fii tu însuți și să îți asumi deciziile care te privesc.
 • Cunoști oameni valoroși ca și tine și îți clădești un nou grup de prieteni.

vrei să atragi o relație sănătoasă

 • Te aliniezi la valorile, dorințele și nevoile tale 
 • Afli cum îți dai seama că este partenerul potrivit de la primele întâlniri
 • Înveți să te pui pe primul plan și să te iubești
 • Trăiești viața la care acum doar visezi

Ia controlul asupra vieții tale și devino Femeia Phoenix! ÎNSCRIE-TE ASTĂZI!

Structura Programului:

9 SĂPTĂMÂNI
0%
3 MODULE ESENȚIALE
(1 modul/lună)
0%
9 SESIUNI DE
COACHING DE GRUP
0%
3 SESIUNI DE
MENTORING 1-to-1
0%
FOLLOW -UP PERMANENT ÎN GRUPUL DE SPRIJIN
0%
SESIUNI TEORETICE
ȘI PRACTICE
0%

Programul Phoenix este conceput pe o perioadă de 9 săptămâni, împărțite în 3 module. Fiecare modul este concentrat pe un aspect crucial al transformării tale.

Modulul 1: Reconectarea cu Sinele Feminin și Arderea Trecutului (Săptămânile 1-3)

Începem prin a crea o bază solidă pentru transformarea ta prin intermediul cursurilor, a sesiunilor de coaching de grup și mentoring unu la unu. În această etapă, vei explora și înțelege valorile tale, feminitatea ta și puterea ta interioară. Vei învăța cum să te eliberezi de trecut, de durere și resentiment și să creezi spațiul necesar unei relații sănătoase.
● Sesiuni de mentoring unu la unu pentru a stabili bazele transformării tale personale.
● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru a dezvolta conștientizarea emoțională și gestionarea stresului.
● Grupul îți oferă o comunitate de femei care trec prin experiențe similare.

Modulul 2: Creșterea Valorii Feminine (Săptămânile 4-6)

În acest modul ne concentrăm pe construirea încrederii în sine și a stimei de sine și pe creșterea feminității tale unice. Vom lucra împreună pentru reorganizarea vieții și crearea spațiului pentru o nouă identitate.

 

Sesiuni de coaching de grup săptămânale pentru a învăța tehnici avansate de dezvoltare personală
Exerciții de autocunoaștere și autoapreciere pentru a-ți amplifica încrederea în sine.
Sesiuni practice de amplificare a feminității și de valorizare a calităților feminine unice a fiecărei participante

Modulul 3: Crearea unei noi relații de iubire (Săptămânile 7-9)

Acest modul te va ghida în transformarea ta continuă și în construirea unei relații iubitoare. Vei fi ghidată în stabilirea obiectivelor tale și în atragerea unei relații sănătoase și fericite.
● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru planificarea viitorului tău.
● Tehnici de comunicare eficientă și stabilire a limitelor în relații.
● Sesiuni individuale pentru a-ți consolida progresul și a-ți sprijini realizarea obiectivelor.

Ce primești pe durata celor 9 săptămâni?

Suport Constant și Monitorizare Personală:

● Sesiuni de coaching de grup săptămânale pentru a împărtăși experiențele și a învăța din poveștile celorlalți.
● Sesiuni de mentoring unu la unu pe parcursul fiecărui modul, pentru a-ți ajusta obiectivele și pentru a primi îndrumări personalizate.
● Monitorizare permanentă în grup, pentru feedback continuu din partea participanților și a asistenților.
● Sesiuni teoretice și exerciții practice care îți vor consolida progresul.

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Minutes
 • 00Seconds

Începe Călătoria Ta cu
Programul Phoenix!

Transformarea personală poate fi o experiență dificilă, dar cu Programul Phoenix ai resursele și ghidarea necesare pentru a înflori din nou

Înscrie-te acum și devino autorul propriei tale renașteri!

Investește în tine și în viitorul tău cu Programul Phoenix.