Demo Program Phoenix: Începe Călătoria ta de Transformare

Fără categorie
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Bine ai venit în Programul Phoenix, o călătorie de transformare personală care îți oferă suportul și ghidarea necesare pentru a renaște din propria cenușă.

Transformarea personală poate fi o experiență dificilă, dar cu Programul Phoenix ai resursele și ghidarea necesare pentru a înflori din nou. Acesta a fost creat cu grijă pentru a te ghida pas cu pas către noua ta versiune. Phoenix îți oferă resursele, tehnicile și sprijinul emoțional pentru a trece de la durere și confuzie la transformare personală.

 

Fiecare femeie puternică și de succes merită să trăiască o viață de cuplu fericită și plină de iubire.
Programul Phoenix este spațiul tău sigur pentru a înțelege cum să transformi relația ta și să recapeți iubirea și feminitatea care te definesc cu adevărat.

Înscrie-te la Singurul program din România care te ajută să transformă durerea în putere și confuzia în claritate cu scopul de a avea relații sănătoase. 

Metodă testată în 7 ani de lucru cu sute de persoane. 

Show More

Ce vei învăța?

  • 1. Echilibrul emoțional: Vei învăța tehnici de gestionare a stresului și anxietății, precum și metode de cultivare a unei stări mentale pozitive.
  • 2. Încrederea în sine: Pe parcursul programului, vei descoperi resursele interioare care îți vor întări încrederea în tine. Vom lucra la înlocuirea autocriticii și autodeprecierii cu autocunoaștere și apreciere de sine.
  • 3. Reconectarea cu tine însuți: Vom explora modalități de a te reconecta cu sinele tău autentic. Vom lucra la înțelegerea și acceptarea emoțiilor tale, la eliberarea vinovăției și a resentimentelor, pentru a putea merge înainte cu claritate și fără bagaje emoționale.
  • 4. Reevaluarea relației: Vom explora împreună relația ta anterioară și vom căuta să înțelegem aspectele care au contribuit la despărțire. Cu ajutorul unor exerciții de auto-reflecție, vei putea lua o decizie informată cu privire la reluarea sau nu a relației.
  • 5. Planificarea viitorului: În săptămânile următoare, ne vom concentra pe stabilirea obiectivelor personale și profesionale, astfel încât să-ți construiești un viitor plin de satisfacții și împliniri. Vom lucra la dezvoltarea unui plan de acțiune și la cultivarea unei mentalități de creștere continuă.
  • 6. Atragerea unui partener potrivit: Vom explora ce înseamnă o relație sănătoasă și cum să atragi un partener potrivit pentru tine. Vom discuta despre valorile tale, despre comunicare eficientă și despre stabilirea limitelor într-o relație.

Conținut curs

INTRODUCERE

Modulul 1: Reconectarea cu Sinele Feminin și Arderea Trecutului (Săptămânile 1-3)
Începem prin a crea o bază solidă pentru transformarea ta prin intermediul cursurilor, a sesiunilor de coaching de grup și mentoring unu la unu. În această etapă, vei explora și înțelege valorile tale, feminitatea ta și puterea ta interioară. Vei învăța cum să te eliberezi de trecut, de durere și resentiment și să creezi spațiul necesar unei relații sănătoase. ● Sesiuni de mentoring unu la unu pentru a stabili bazele transformării tale personale. ● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru a dezvolta conștientizarea emoțională și gestionarea stresului. ● Grupul îți oferă o comunitate de femei care trec prin experiențe similare.

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum