❤️‍🔥Femeia Phoenix ești tu

Chiar dacă pe plan profesional ai reușite, inteligența și realizările tale te satisfac pe moment, momentele dificile din viața personală te afectează mult chiar dacă ești o femeie puternică. Atragi relațiile de iubire nepotrivite și orice ai face te întorci de unde ai plecat.

Dacă simți că te-ai pierdut pe tine din dorința de a te dedica altora, că nu primești recunoștința și afecțiunea pe care le meriți și te compari mereu cu altele, acest webinar este perfect pentru tine. 

Dr. Gabriela Saulea împreună cu invitata specială Octavia Geamănu vor discuta deschis despre provocările femeii moderne și despre cum atragi un partener potrivit pentru tine.

 

Femeia Phoenix are Gânduri Bune.
Femeia Phoenix are Relații Bune.

Ce poți aștepta să descoperi în acest eveniment special: 

Înscrie-te la Evenimentul Phoenix cu Octavia Geamănu

📆 24 aprilie⏰ 19:00
📍Live pe Zoom și 🔴 pe Facebook

Dr. Gabriela Saulea

Bună! Sunt medic, coach, mamă și am fost soție timp de 20 de ani. După divorț am decis să-mi folosesc abilitățile medicale, experiența de peste 15 ani acumulată în companii multinaționale. Din 2016 îmi perfecționez metoda care accelerează 10x procesul de revenire după divorț. 

Peste 2,700 de persoane și-au transformat viața, având relații armonioase și fericite.  

Ce spun participantele Ediției 1 / Phoenix

"Sunt plină de recunoștință pentru câte am învățat de la voi, am dat filmul înapoi aseară în timp ce eram online și am simțit prin toți porii cât am evoluat de la ziua 1, ziua în care doar plângeam și priveam în jos. Gabi, ai fost TOTUL pentru mine atunci, ai fost exact ce mi-a trebuit să mă agăț și să urc cu privirea. Acum văd totul de sus, clar, văd și interior și exterior, înțeleg, analizez și merg spre următorul nivel."
Carmen Panescu
"Bucuria este a mea că te-am cunoscut, Gabriela❤️, și prin tine, pe toți cei care m-au SUSținut și mă SUSțin în continuare ❤️. Sunt recunoascatoare pentru întâlnirea noastră și am un sentiment interior foarte clar că Academia va fi un fenomen internațional. Doamne ajută, spre cât mai multă vindecare!"
Aurelia Munteanu
"A fost o reală bucurie să vă revăd și am realizat cât de mult mi-a lipsit conexiunea cu acest grup și energia lui… cea care mi-a dat putere să merg înainte și să înțeleg că ceea ce mi s-a întâmplat nu a fost decât o lecție din care am de învățat și care m-a ajutat să evoluez."
Adela Butu
"Mulțumesc Gabriela pentru tot ce a însemnat vindecarea, „resetarea”, îmbunătățirea, armonizarea a ceea ce sunt, pentru insight-ul dat de a vedea, trăi și simți viața altfel decât o știam până nu demult. Mulțumesc oamenilor minunați din grup, care alături de tine m-au susținut, încurajat, sfătuit, apreciat, crescut. Mulțumesc cu recunoștință pentru tot!"
Georgeta Ilie