Tu ce prioritizezi la divorț? Sufletul sau dinții?

Tu ce prioritizezi la divorț? Sufletul sau dinții? Câteodată folosesc exemple extreme pentru a ajunge la sufletul unor oameni, despre care știu că au mare nevoie de susținere. Pentru că deja că am ghidat sute de persoane în călătoria divorțului, am ascultat sute de povești de viață. Și din fiecare am învățat câte ceva.

Azi îți spun povestea mai puțin norocoasă a Irinei

Irina a venit la câteva sesiuni demonstrative pe care le organizam înainte de lansarea Grupului de Suport după Divorț. (Eram înainte de pandemie și încă ne mai întâlneam în cabinet).

Când am lansat programul de 3 luni, am observat că Irina nu s-a înscris, deși mie mi se părea că răspundea foarte bine la proces.
Am întrebat-o ce s-a întâmplat si spre surprinderea mea mi-a răspuns că nu-și poate permite financiar. Zic spre surprinderea mea, pentru că Irina era o femeie elegantă, educată, cu o poziție importantă într-o instituție mare și care transmitea o anumită siguranță financiară.
Așa era, mi-a confirmat și ea!
Dar planul ei actual era să investească în altceva. Se programase să-și facă o schimbare importantă la dantură. Voia un zâmbet mai alb și mai frumos, ca să pară mai tânără. Sincer nu observasem că ar fi fost ceva în neregulă cu zâmbetul ei, oricum nu asta era problema ei cea mai mare în clipa aia, dar evident Irina își dorea altceva.
Își dorea să-i dovedească fostului soț ce a pierdut când a părăsit-o pentru o femeie mai tânără, punându-se și ea mai bine în valoare, prin câteva transformări fizice radicale.


Deși știam că nu va funcționa, pe moment am înțeles-o.
Încercasem și eu câteva proceduri mai importante după divorțul meu și am constat cu amărăciune că nu merge! Cu cât investeam mai mult în exterior iar fostul nici măcar nu băga de seamă, cu atât interiorul meu se prăbușea și mai mult.
I-am spus asta și Irinei, am sfătuit-o să mai amâne un pic reconstrucția externă și să înceapă cu interiorul. 

Cum să te apuci să zugravești pereții unei case, când fundația e plină de apă și mucegai?
Nu m-a auzit și și-a urmat planul. Ce a urmat? Ca un făcut, a suferit complicații la lucrarea dentară. Tot felul de infecții, fațetele nu s-au potrivit sau au căzut și multe altele. Iar de la investiția estimată de aproape 5 mii de euro, devizul final a devenit mult mai mare. Plus toată frustrarea și suferința. Concluzia a fost că energia ei era mult prea joasă ca să suporte o astfel de transformare exterioară.

Crezi ca doar Irina procedează așa la divorț?
În special femeile asociază pierderea relației și a partenerului cu schimbările fizice prin care trec – poate s-au îngrășat, poate nu mai sunt la fel de tonifiate sau au apărut câteva riduri. Iar noi credem că bărbații preferă femeile tinere, deci automat după o vârstă le va scădea interesul pentru soții.
Adevărul este cu totul altul. Ce se pierde cu adevărat este încrederea în noi, bucuria vieții, starea de bine și de joacă, tinerețea interioară. Niciun lifting și nicio fațetare dentară nu va înlocui zâmbetul care pleacă din toată inima, din împlinirea sufletească.
De aceea eu propun persoanelor care se simt la capătul puterilor emoționale să înceapă reconstrucția din interior, de la temelie, cu refacerea identității lor.
Restul vine de la sine!

La Grupul de Suport după Divorț urmăm o secvență de creștere specifică, în 12 pași, prin care descoperim fisurile din fundația noastră sufletească, le cimentăm și le întărim. Abia apoi începem să decorăm și să creăm o nouă imagine în exterior.


Ne vom întâlni săptămânal, timp de 12 săptămâni, iar apoi lunar, timp de încă 3 luni. Întâlnirile au loc seara pe zoom, din confortul casei.


Între întâlniri vor fi teme pentru acasă, pe care le monitorizez permanent, împreună cu asistenții mei, astfel încât fiecare student să fie ținut motivat de-a lungul întregului proces.


Vor mai exista și 3 sesiuni individuale de coaching, câte una înaintea fiecărui modul, pentru monitorizarea evoluției fiecărui student în parte.
(Doar la acest grup aceste sesiuni vor fi susținute de mine, deci, dacă vrei să lucrezi direct cu mine, aceasta este ultima oportunitate.)


Promisiunea mea pentru Grupul de Suport după Divorț este că dacă vei urma programul de 3 luni (+3 luni bonus), vei ieși transformat, cu un mindset pozitiv și cu multă încredere în tine.
Iar de aici vei avea toată forța și puterea interioară să decizi care este cea mai bună investiție pentru viitorul tău și pentru o viață împlinită.

Porțile Grupului de Suport după Divorț se închid în 2 zileGrăbește-te să te înscrii!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *