Timpul le vindecă pe toate…

Vorba aia din popor care spune că “timpul le vindecă pe toate” este extrem de adevărată. Doar că are o parte lipsă – timpul le vindecă pe toate, așa cum știe el mai bine. Iar uneori timpul le știe bine de tot, alte ori le mai peticește și el cum poate. 🙂

Întrebare: dacă ți-ai fractura piciorul azi, ai vrea să lași timpul să le vindece pe toate? Obiectiv vorbind, piciorul tău s-ar vindeca într-o anumită perioadă de timp. Dar ai lăsa piciorul să se vindece în voia sorții, sau ai prefera ca un medic să se uite la el și să-l așeze cum trebuie în ghips?

Așa se întâmplă și când vorbim de un divorț. Da, obiectiv vorbind, nu vei muri în urma despărțirii de partener. Timpul va trece, lacrimile se vor usca pe obraz, copiii vor crește mari și vor pleca la casele lor, poate îți vei găsi pe cineva nou și te vei recăsători.

Dar ce se întâmplă cu fractura din sufletul tău? O lași în voia sorții, sau vrei ca vindecarea să se întâmple în direcția corectă? Vrei să te vindeci cu adevărat după rana unui divorț, sau vrei să lași timpul să treacă pentru ca ea doar să se cicatrizeze îndeajuns încât să nu te mai usture?

Persoanele care nu se tratează corespunzător după o traumă rămân cu resentimente, amintiri neplăcute și tot felul de somatizări fizice.

Dacă mi-ai fi spus că pot fi mai fericită ca niciodată în urma divorțului meu, nu te-aș fi crezut. În momentele alea de furie, de dezamăgire și de confuzie, mă gândeam că nu mai am nicio șansă să îmi refac viața mai bine decât aș fi putut s-o fac la 20 de ani.

Dar iată că anii de experiență, o căsnicie terminată, o fiică și cariera profesională m-au dus exacr acolo unde era nevoie de mine. Și, deși pare imposibil de crezut, te poți gândi la divorțul tău ca la o binecuvântare. 

După ce te vindeci și îți ierți fostul partener (da, și asta se poate!), înțelegi că fiecare ușă închisă înseamnă un drum nou. Înseamna o nouă oportunitate, înseamnă un nou început. Iar noul tău drum nu trebuie să fie unul solitar.

La Grupul de Suport după Divorț ne întâlnim ca să discutăm despre ce simțim, ce provocări avem și ce prostii a mai zis fostul partener. :)) Suntem o gașcă de oameni faini, ca tine, care consideră că timpul nu știe să vindece mereu cel mai bine.

Oameni care știu că viața merită trăită la maxim, că nu merită să cari bagaje emoționale după tine, că e bine să te vindeci așa cum trebuie, nu așa cum vrea timpul.

În webinarul gratuit de azi vorbim despre asta – despre Puterea grupului după divorț și despre cum te putem ajuta să te vindeci corespunzător, mai repede și mai ușor.

Te aștept deci diseară, 11 mai, la ora 19:00, pe Zoom, pentru a vedea cum o gașcă de oameni mișto te poate ajuta să începi un nou drum exact așa cum ai visat.

Intră aici pentru detalii și pentru a te înscrie!

https://fb.me/e/3HEu1VDOd

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *