Seducție – puterea ascunsă pe care o poți descoperi chiar acum

SEDUCȚIE, seducții, s. f. Faptul de a seduce; atracție deosebită exercitată asupra cuiva; captivare.

La ce te gândești când auzi cuvântul „seducție”? La ceva sexual, pervers, tabu? La ceva natural, comun, plăcut? Oricare ar fi percepția ta asupra acestui subiect, aș vrea să îți povestesc prima mea experiență cu seducția – și cum mi-a schimbat complet viața.

Eram căsătorită, fericită în mariajul meu și angajată la o multinațională. Într-una dintre activitățile de team building, am fost aleasă pentru a fi model, cu scopul de a expune o rochie făcută de echipa mea – o struțo-cămilă făcută din hârtie creponată și ce-am mai găsit prin preajma noastră.

La vremea respectivă eram diferită față de cum mă știi acum – purtam exclusiv blugi, bocanci și sacouri groase. Nu mă oboseam să mă machiez, să mă aranjez sau să fac pe plac cuiva. Mă simțeam puternică, independentă și total imună la nevoia de a fi băgată în seamă.

Însă în seara aceea, ceva s-a schimbat.

În timp ce defilam cu rochia din hârtie creponată, în tocurile (prea mici) împrumutate de la colega mea, am simțit-o pentru prima dată: eram privită. Cu adevărat admirată, analizată, apreciată pentru frumusețea, șarmul și felul meu de a fi.

A doua zi, mi-am cumpărat prima pereche de tocuri.

Deși nu căutam o relație, atenția bărbaților sau vreun premiu de frumusețe, m-am simțit extraordinar să știu că am puterea interioară să atrag atenția asupra mea atunci când am nevoie – mai ales în calitate de om de vânzări.

Deci, ce înțeleg prin cuvântul „seducție”?

Pentru mine, seducția este doar o formă de conectare cu o altă persoană. De fapt, seducem constant, chiar fără să ne dăm seama: când zâmbim vânzătorului de la magazin, când luăm pe cineva în brațe sau când ne uităm insistent la un străin.

Chiar dacă scopul nostru nu este să „cucerim”, noi seducem – adică atragem atenția, ne conectăm cu persoana respectivă și îi transmitem subtil ceva – atracție, recunoștință, încredere – orice.

Și pentru că știu cât m-a ajutat această super-putere să ajung unde sunt acum, pregătesc un workshop pentru tine – cea/cel care vrea să privească oamenii în ochi fără rețineri, să se simtă confortabil în centrul atenției și să obțină ce-și dorește fără frică.

Workshopul de seducție are loc sâmbătă, 7 martie, la ora 19.00. Stăm de vorbă, discutăm despre reținerile/preconcepțiile fiecăruia, râdem, ne simțim bine. Apoi, vă invit la club – unde putem să punem în practică ce am învățat la partea teoretică.

Este la latitudinea ta ce vrei să obții în urma acestui curs – însă eu mă voi asigura să îți ofer un mediu sigur, fără judecată, plin de înțelegere, în care să experimentezi cum te simți în afara zonei de confort – cât de departe vrei tu 🙂

 

Înscrie-te acum – locurile sunt limitate!

Investiția ta pentru o seară de dezvoltare personală, socializare și distracție – 200 lei.

Contact: 0722 371 892 / guide@divorcejourney.ro
Completează formularul și rezervă-ți un loc la eveniment!
https://divorcejourney.ro/puterea-de-seductie-dupa-divort/

Numărul de locuri este limitat, așa că te rog să te înscrii chiar acum pentru a-ți asigura locul la workshopul de seducție.

Te aștept cu drag,
Gabriela

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *