Pregateste-te pentru o noua relatie prin programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT

Fii gata sa incepi o noua viata dupa un divort/despartire prin redescoperirea fortei tale interioare, a atractivitatii si increderii tale intr-o noua relatie in doar 2 luni!

 • Divortul ti-a dat o puternica lovitura in increderea in tine si simti ca nu mai poti sa ai incredere sa o iei de la capat cu un alt partener?
 • Toate incercarile de a crea o noua relatie s-au dovedit fara success si te-ai saturat sa cunosti doar persoane cu care nu rezonezi deloc?
 • Te uiti in jurul tau si ti se pare ca nu mai exista niciun potential partener de calitate?
 • Ti se pare ca persoana care ai devenit acum atrage doar parteneri nepotriviti si parca nici tu nu te mai placi suficient de mult?
 • De multe ori simți că ai vrea o schimbare, că viața ta poate fi mai bună, dar nu știi de unde să incepi?

Inscrie-te in Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT si in doar 8 sedinte de coaching vei reusi sa te reconectezi la sursa ta de putere si de seductie.

Este momentul să te redescoperi!
Succesul constă în a te plăcea pe tine însuți, a-ți plăcea ceea ce faci și cum faci acel lucru.” (Maya Angelou)

Schimbarea poate fi facută atât la exterior, prin abordarea unor noi haine, coafuri sau machiaj cât și la interior, prin schimbarea atitudinii și a felului în care alegi să te privești pe tine.

Imaginea este importantă. Este prima ta carte de vizită. Modul în care te prezinți în fața celorlalți influențează atitudinea acestora față de tine și se reflecta in cresterea increderii in tine.

Iti doresti să îmbrățișezi schimbarea pentru a da o noua sansa vietii tale sentimentale?

Pentru că doar acordându-ți tu respectul, iubirea și îngrijirea pe care le meriți le vei da și celorlalți semnalul că ești o persoană valoroasă.

Uneori, uităm că fericirea se află în propriile noastre mâini, insa sprijiniti și îndrumati, putem regăsi propriul mod de a păși mai departe, chiar si atunci cand am fost afectati de divort.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT te ajută să realizezi imediat schimbarea în interiorul tău.

Prin Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT reușești să aduci schimbări semnificative și definitive aspectelor importante din viața ta:

 • Regasirea increderii in tine si accesarea puterii tale interioare
 • Increderea de a te deschide catre noi relatii
 • Eliminarea anxietăților, fricilor și barierelor din viața ta
 • Creșterea satisfacței profesionale si a implinirii personale

Cu fiecare saptamana îți crești încrederea în tine, descoperi care-ți sunt atuu-rile, adopți o atitudine de succes și te pregatești să prezinți în exterior o nouă imagine a ta, acea parte minunată și valoroasă, pe care nu ai știut cum să o prezinți până acum lumii.

Aceasta transformare îți crește încrederea în tine, îți schimbă atitudinea și te ajută să fii așa cum îți dorești în toate aspectele vieții.

Când am fondat Divorce Journey, unicul program suport din Romania dedicat persoanelor afectate de divort, m-am gandit la persoane care au plecat la drum cu speranta ca vor trai fericiti pana la adanci batranete, dar s-au trezit din nou in punctul de unde sa o ia de la capat cu viata personala.

Din experiența personală și cea profesională, având pregătire de medic și formare în coaching, experiența în corporații multinaționale și conexiuni în multe arii de activitate, am inteles ca secretul reusitei in orice domeniu sta in increderea in sine.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT este conceput special pentru a accesa puterea interioara si a-ti creste increderea in tine.

Aceasta transformare va face din tine o persoana încrezătoare, remarcata și de cei din jurul tău, astfel că îţi va crește si valoarea percepută de catre cei care intră în contact cu tine.

Fii gată să devii cea mai bună variantă a ta!

Fii pregătit pentru o transformare care îți va da o stare excelenta, entuziasm si încredere în tine pentru a incepe o noua relatie împlinita si fericita.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT este special conceput pentru tine daca vrei sa-ti recastigi rapid increderea in tine, pentru a fi gata pentru o noua relatie implinitoare.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT cuprinde:

 • 8 ședinte individuale de Coaching
 • Participarea la Workshop – uri
 • Participarea la Grupurile de Suport
 • Consiliere personal branding si social media

Pe parcursul celor 8 sedinte de coaching saptamanale vei lucra pe povestea ta, vei intelege care sunt alegerile cele mai potrivite dorintelor tale si iti vei regasi increderea si puterea interioara de a te deschide la noi relatii.

Workshop-urile sunt instrumente de informare si constientizare in care-ti vei lucra propriile limitari si credinte care nu te lasa sa te bucuri de o viata sentimentala implinita.

Intalnirile cu Grupul de Suport te vor ajuta sa-ti privesti povestea si dintr-o alta perspectiva si sa afli alte povesti similare cu a ta, care au beneficiat de succes.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT te ajuta sa iti evidențiezi atuurile cu care ești înzestrat si să îți actualizezi imaginea in ochii celor din jur.

In plus, odata cu pariciparea la acest program, primesti gratuit “Ghidul de Seductie dupa Divort”, ghid special conceput pentru persoanele care au trait experienta unui divort sau despartiri. Dupa ani de zile in care ai trait viata de cuplu si ai pierdut legatura cu activitatile si mediile de dating, “Ghidul de Seductie dupa Divort” te ajuta sa-ti actualizezi cele mai utile strategii, cele mai raspandite medii de dating si cele mai bune metode si pentru a intra cu succes in contact cu potentiali parteneri, de calitatea dorita de tine.

Dupa divort increderea in relatii scade dramatic.

Nu intamplator cele mai multe persoane divortate sfarsesc in relatii mai nefericite decat cea din care au iesit, sau dupa cateva incercari nereusite decid sa-si inchida definitiv inima si sa renunte la a mai cauta fericirea langa un partener.

Daca insa realizezi ca increderea in relatii vine odata cu incredera in tine, lucrurile devin foarte simple, iar relatiile fericite si armonioase se nasc si se desfasoara cu usurinta, fara efort si strategii imposibile.

Programul RELATIA IDEALA DUPA DIVORT este un program special conceput pentru a-ti creste increderea in tine si a te pregati pentru o noua relatie, mult mai fericita si mai implinitoare.

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare contacteaza-ne la telefonul 0722371892, de luni pana vineri in intervalul 09.00-19.00 si sambata intre 11:00-15:00.

Pentru mai multe informatii ne gasesti si pe Facebook

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *