Provocarea de 7 zile: Fii bine cu tine după divorț

Provocarea de 7 zile: Fii bine cu tine după divorț

„Viața nu poate fi înțeleasă decât dacă privim în urmă și nu poate fi trăită decât dacă privim înainte.” – Kierkegaard.

Când vorbim despre divorț vorbim și despre multe aspecte din viața noastră, la timpul trecut. Despre prieteni, vacanțe, rude, momente frumoase și situații dureroase.

Trecutul din spatele unui divorț este încărcat cu multă dramă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, ne este greu să ne detașăm de trecut, indiferent de cât de mult ne-a afectat sau tocmai pentru că ne-a afectat foarte mult.

  • Ce ne ajută să ne detașăm și să mergem mai departe?
  • Cum ne putem detașa de trecut?
  • Ne folosește detașarea să ne vindecăm mai repede?
  • Detașați sau indiferenți?
  • Detașați emoțional sau doar fizic?

La aceste întrebări și la cele care vor apărea pe parcurs, ne-am propus să răspundem prin intermediul unui program GRATUIT de 7 zile la care te invită să participi.

Provocarea de 7 zile: Fii bine cu tine după divorț

Divorțul te poate face să te simți că și cum ai călători pe un drum necunoscut și anevoios.

Provocarea de 7 zile. Fii bine cu tine după divorț este special concepută pentru a te ghida în călătoria la care ai pornit odată cu separarea care s-a produs prin divorț.

Indiferent unde te afli în procesul divorțului este normal să-ți dorești să nu fii singur și să ai lângă tine oameni care înțeleg prin ce treci și specialiști care să îți arate drumul către revenire.

Dacă te afli în mijlocul procesului de divorț sau ești deja divorțat, dar simți că ești blocat și durerea pe care o simți este intensă, dacă singurătatea te copleșește, te invit să participi la acest program gratuit de o lună de zile!

Doar observând, discutând și schimbând perspectivele și comportamentele care nu te mai ajută acum vei face pași rapizi către vindecarea durerii după divorț.

Ce presupune participarea?

Primul pas este să te înscrii în acest grup privat de Facebook.

După ce te înscrii în grupul privat vei avea acces la materialele special pregătite pentru tine și accesibie doar membrilor grupului.

De aemenea, vei putea adresa problemele cu care te confrunți și vei interacționa cu ceilalți membri din grup.

O echipă de moderatori va fi acolo să preia problemele sau întrebările tale și să se asigure că-ți răspundem în cel mai scurt timp.

Începând cu 22 noiembrie, timp de 7 zile consecutiv, ești invitat să participi la cele 7 webinarii care acoperă cele mai importante teme legate de divorț și de revenirea rapidă după acesta.

Cea de a 7-a zi va încheia provocarea printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri, la care poți pune întrebări live și vei primi pe loc răspuns la problema ta cea mai arzătoare.

Motto-ul acestei provocări: „Este totul despre tine!”

Voi reveni cu detalii despre această provocare în articolele care urmează, dar pot să te asigur că luna noiembrie va reprezenta pentru tine un salt uriaș în revenirea după divorț, dacă răspunzi provocării mele!

Provocarea de 7 zile. Fii bine cu tine după divorț poate fi linia de salvare pe care o cauți!

Cu drag,

Gabriela

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *