Divorce Support Group: Cum gestionăm situația unui divorț la job

Atunci când un angajat trece prin trauma unui divorț, divorțul poate afecta întregul loc de muncă, ceea ce poate crea o apăsare în plus pe umerii angajatului.

Un angajat deprimat sau distras poate avea o judecată defectuoasă care are un impact negativ asupra performanței generale a locului de muncă; poate duce la probleme legate de siguranță, răniri, greșeli și accidente.
 
“Mihaela a divorțat și este singură acum, nu are prietene apropiate, doar câteva colege mai apropiate de la serviciu cărora le-a spus despre divorț în mare secret. Pentru ceilalți colegi, ea pozează că nu s-a întâmplat nimic și face un efort uriaș pentru a menține aparențele intacte.
Este ingrijorată că dacă s-ar afla de divorț ar fi motiv de bârfă, ar fi sărită de la promovări ori șefii ar fi mai mult cu ochii pe ea.
Adevarul e că nu se mai poate concentra aproape deloc, motivația i-a scăzut sub orice limită admisibilă și deși e prezentă la serviciu, gândurile ei se duc tot la divorț și la trauma prin care trece.
În plus, trebuie să găsească pretexte pentru a fugi de la serviciu pentru a se întâlni cu avocata, a merge la școală la ședințele cu părinții sau a-l lua pe băiat de la sport- înainte se mai ocupa fostul soț.”
 
Daca ți se întâmplă să te confrunți cu astfel de probleme, vino joi, 25 ianuarie, începând cu ora 18:30 și află:
• Cum poți face față la „Prezenteism” – adică atunci când ești prezent fizic la locul de muncă, dar nu poti să te concentrezi la nimic, ca urmare a divorțului?
• Cum să nu mai pierzi timp prețios vorbind cu colegii despre divorțul tău sau din contră, să încerci să ascunzi acest eveniment?
• Cum să eviți atacurile de anxietate sau alte boli asociate stresului de la serviciu?
• Cum să faci față la programul copiilor atunci când ești la serviciu și nu mai poți depinde de fostul partener să acopere anumite sarcini?
 
Vino la întâlnirea cu Grupul de Sprijin după Divorț și află de la specialiști și de la persoane aflate în aceeași situație cu a ta, ce este de făcut pentru gestionarea unui divort la job.
 
Un Grup de Sprijin după Divorț poate fi linia de salvare pe care o cauți.
 
Joi, 25 ianuarie, ora 18:30, Ceainăria Bernchutz&Co (Str. Eremia Grigorescu, nr.5)
 
Taxă de participare: 90 lei.
 
Plata se face in contul: RO40INGB0000999905745695
Beneficiar: Div Jour
Pentru a fi la curent cu toate grupurile noastre de suport, te asteptam pe pagina de Facebook.

Formular de înscriere:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][contact-form-7 id=”7083″ title=”Inscriere Divorce Support Group”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *