Despre tine, DOAMNĂ, care treci printr-o PERIOADĂ DIFICILĂ A VIEȚII TALE!

Mulţumesc pentru timpul petrecut împreună aici, pe site-ul Gabrielei, un om care face ceva în mod real pentru alţi oameni, un om care vorbeşte din experienţă personală…şi tocmai de aceea este eficace şi credibilă!

Sunt aici ca să te ajut…..dar numai dacă tu vei simţi nevoia!

Nimic nu trebuie forţat…lasă lucrurile să curgă frumos şi fă doar ceea ce simţi!

Te rog să te ridici, să zâmbeşti şi să fii fericită! Poţi! Ştiu sigur asta!

Dr. Noela Elena Ionescu

Medic primar Chirurgie plastică şi Microchirurgie reconstructivă, Doctor în ştiinţe medicale, Cercetător ştiinţific

Bun găsit vouă, doamnelor care treceţi printr-o perioada diferită a existenţei voastre! Ştiu că aveţi sentimente contradictorii sau, din contra, că aţi ajuns într-o stare de anestezie psihică, în care nu mai simţiţi nimic. Aspectele psihologice ale divorţului îmbracă cele mai diferite forme.

Am însă fermă convingere că există în voi puterea interioară care să va facă să va ridicaţi şi să mergeţi mai departe! Puternice, întărite, pline de curaj! Compasiunea mea pentru voi sper să va aline aceste clipe, care cu siguranţă vor dispărea. Întrebaţi-va doar: “cât va mai conta ce mi se întâmplă acum peste 10 ani?”

Practic chirurgia plastică şi estetică de peste 20 de ani, am operat mii de oameni, inclusiv vedete din ţară şi din străinătate. Cel mai frecvent, adresabilitatea se orienta către: tehnicile de îmbunătăţirea aspectului fetei prin lifting facial, chirurgia de corectare a pleoapelor, chirurgia de remodelare a nasului sau a urechilor, chirurgia de contur corporal (lipoaspiraţie, abdominoplastie), chirurgia sechelelor după traumatisme (de exemplu cea care vizează cicatricile), chirurgia tumorilor cutanate şi de părţi moi etc.

Dar, indiferent de situaţia cu care se prezenţa pacienta, am constatat că, invariabil, postoperator se producea creşterea stimei de sine, a încrederii în forţele proprii, iar gradul de satisfacţie şi fericirea personală erau sporite.

Mărturisesc sincer însă, că o astfel de operaţie, pentru care îmi dedic în întregime abilităţile mele profesionale şi experienţă acumulată pe mai multe continente…ei bine operaţia… chiar dacă este foarte bună…nu garantează obţinerea unui nou partener de viaţă.

De fapt, scopul meu este să te fac pe TINE, cea care ai nevoie să te SIMŢI SPECIALĂ, să capeţi o IMAGINE UNICĂ şi care să te reprezinte….în ochii tăi.

Pentru mine, TU eşti cea mai importantă. De la această premiza îmi doresc să pornim, ÎMPREUNĂ, în acesta călătorie care te va ajută să fii mai bine, mai fericită, în armonie cu ţine însăţi şi cu tot ce te înconjoară!

Concluzia mea este că imaginea de sine contează…în primul rând în ochii tăi! Dacă tu simţi că vrei mai mult, te aştept cu bucurie să ne cunoaştem. Îţi promit seriozitate, respect, onestitate, discreţie, profesionalism şi nu în ultimul rînd – implicarea mea sufletească!

Cu drag,

Dr. Noela Ionescu

CREZUL MEU: “Într-o lume în care contactele interumane sunt de o importantă covîrşitoare, aspectul fizic a devenit o carte de vizită. Creşterea stimei de sine prin aceste metode va contribui la augmentarea gradului de satisfacţie personală.“

Dr. Noela Elena Ionescu

Medic primar Chirurgie plastică şi Microchirurgie reconstructivă

Doctor în ştiinţe medicale, Cercetător ştiinţific

Fellow al Academiei Europene de Chirurgie Estetică,

Fellowship Program la Cambridge Private Hospital (Cambridge) şi Guy’s Nuffield Hospital (Londra), Marea Britanie sub directă îndrumare a Prof Dr Anthony Erian, Preşedinte al Academiei Europene de Chirurgie Estetică.

Research Scientist II at The Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles, UŞA.

Formare profesională cu Prof Dr Malcolm Alan Lesavoy, specialist recunoscut al Chirurgiei Plastice şi Estetice.

Membră a numeroase societăţi naţionale şi internaţionale.

Autoare a peste 160 de lucrări ştiinţifice (cărţi, monografii, articole de profil, publicate sau prezentate la conferinţe şi congrese în ţară şi în străinătate)

CONTACT DR NOELA ELENA IONESCU

LIFE MEMORIAL HOSPITAL, CALEA GRIVITEI, nr 365, București, Sector 1

CALL CENTER MEDLIFE: Tel 021 9646 SAU DERMALIFE: Mobil 0755.223.333,

E mail: inoela@yahoo.com

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *