Conținut curs
INTRODUCERE
0/1
Modulul 1: Reconectarea cu Sinele Feminin și Arderea Trecutului (Săptămânile 1-3)
Începem prin a crea o bază solidă pentru transformarea ta prin intermediul cursurilor, a sesiunilor de coaching de grup și mentoring unu la unu. În această etapă, vei explora și înțelege valorile tale, feminitatea ta și puterea ta interioară. Vei învăța cum să te eliberezi de trecut, de durere și resentiment și să creezi spațiul necesar unei relații sănătoase. ● Sesiuni de mentoring unu la unu pentru a stabili bazele transformării tale personale. ● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru a dezvolta conștientizarea emoțională și gestionarea stresului. ● Grupul îți oferă o comunitate de femei care trec prin experiențe similare.
0/8
Modulul 2: Creșterea Valorii Feminine (Săptămânile 4-6)
În acest modul ne concentrăm pe construirea încrederii în sine și a stimei de sine și pe creșterea feminității tale unice. Vom lucra împreună pentru reorganizarea vieții și crearea spațiului pentru o nouă identitate. ● Sesiuni de coaching de grup săptămânale pentru a învăța tehnici avansate de dezvoltare personală ● Exerciții de autocunoaștere și autoapreciere pentru a-ți amplifica încrederea în sine. ● Sesiuni practice de amplificare a feminității și de valorizare a calităților feminine unice a fiecărei participante
0/6
Modulul 3: Crearea unei noi relații de iubire (Săptămânile 7-9)
Acest modul te va ghida în transformarea ta continuă și în construirea unei relații iubitoare. Vei fi ghidată în stabilirea obiectivelor tale și în atragerea unei relații sănătoase și fericite. ● Sesiuni teoretice și exerciții practice pentru planificarea viitorului tău. ● Tehnici de comunicare eficientă și stabilire a limitelor în relații. ● Sesiuni individuale pentru a-ți consolida progresul și a-ți sprijini realizarea obiectivelor.
0/6
Program Phoenix: Începe Călătoria ta de Transformare
Despre lecție

Săptămâna 1: Redescoperirea Sinelui – Călătoria către Auto-cunoaștere

În prima săptămână ne concentrăm pe redescoperirea sinelui. Pentru a construi o relație sănătoasă și împlinitoare, este esențial să începem cu o cunoaștere profundă a propriei persoane. Vom explora valorile, pasiunile și nevoile care ne definesc.

Fișiere exerciții
S1_EXERCIȚIU 2.docx
Dimensiune: 38,89 Ko
S1_EXERCIȚIU 2.docx
Dimensiune: 38,89 Ko
0% Finalizează