Ce are EA şi nu am EU? 

Îţi pui obsesiv această întrebare din momentul în care ai început să înţelegi că s-a terminat, că el vrea să va despărţiţi pentru a-şi reface viaţa alături de cealaltă femeie.

Te întrebi cu ce ai greşit să ţi se întâmple tocmai ţie toate astea? Doar ai fost o parteneră model, te-ai îngrijit de nevoile lui, de casă, de familie şi de oricine avea nevoie de tine.

În plus eşți o femeie de success, îţi câştigi propriul venit şi ai singură grijă de tine.

Şi cu toate acestea, iată că el vine într-o zi şi-ţi spune că s-a îndrăgostit de altă femeie, care nu e nici mai bună, nici mai tânără şi poate nici neapărat mai frumoasă! Şi atunci de ce a ales-o pe cealaltă?!

Ce are EA in plus și tu nu ai putut să-i oferi?

În cartea sa “The truth about cheating” M. Gary Neuman, consilier pentru relaţii de cuplu, a intervievat 200 de bărbaţi care şi-au înşelat soţiile pentru a afla motivele acestora. Studiul a arătat că doar 12% dintre bărbaţii care şi-au înşelat soţiile au afirmat că amanta era mai atrăgătoare fizic decât soţia lor, la ceilalți principalul motiv fiind acela că doar era o altă femeie.

Deci la întrebarea Ce are EA şi nu am EU răspunsul este simplu: este alta!

Însă noi ne dorim să fim unice, speciale! Cum putem să ne asigurăm de acest lucru?

Printr-o ATITUDINE diferită!

Timp de generaţii, noi femeile am fost educate că purtăm responsabilitatea unei relaţii, că trebuie să ne facem luntre şi punte pentru a fi pe placul bărbatului care ne alege şi să acceptăm compromisuri ca să menţinem o relaţie cât mai bună.

Dar dacă aceste lecţii nu mai sunt adevărate? Dacă ne-am comporta diferit, așa cum fac divele, sigure pe ele şi admirate de întreaga lume?

Cum fac ele? Vedem că ele se pun pe primul loc în viața lor, că se îngrijesc, se apreciază şi se iubesc, iar principala lor preocupare este legată de ele însele. Ele sunt femeile fericite!

Inevitabil şi restul lumii le percepe la fel, iar bărbaţii care le văd şi le doresc aproape și sunt dispuși să facă orice pentru a le avea în viața lor.

Ce are EA şi nu am EU? ATITUDINE

Cu o ATITUDINE diferită faţă de noi şi faţă de relaţiile noastre putem să ne construim o viaţă minunată, în care să nu avem grija alteia. pentru că deja ştim că noi suntem cea specială!

Despre ATITUDINE şi despre cum o putem schimba în așa fel încât să ne ajute în toate aspectele vieţii noastre personale sau profesionale, vei afla în cadrul workshop-urilor Divorce Journey.

Dacă vrei să citești și alte articole despre feminitate sau atracție, despre cum poți să ai relații minunate char și după un divorț, urmărește-ne pe facebook.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *