2017 se incheie, Divorce Journey intampina 2018

2018 se apropie si Divorce Journey îți mulțumește pentru interesul acordat activităților desfășurate în anul 2017!
Ne reamintim cu drag de toate evenimentele pe care le-am organizat, toate cu un scop precis: acela de a te ajuta să treci mai repede și cu bine peste divort si peste  această perioadă, încă stigmatizată și dureroasă.
1. Am scris pentru tine peste 80 de articole despre ce presupune divorțul și cum să îi faci față.

2. Am lansat pentru tine și copilul tău “Ghidul de parenting după divorț“

In ghid poti afla informatii importante pentru a ști cum să te comporți cu copilul în aceasta perioadă dificilă a divortului și ce să îi spui, având în acest mod grijă de sănătatea lui emoțională.

3. Ne-am întâlnit la Workshop-uri in fiecare luna

Cu aceasta ocazie am invatat si am dezbătut impreuna subiecte de interes pentru această perioadă de tranzitie dupa divort, ai avut parte de conștientizări în cadrul lor și ai mai făcut un pas către tine

.


4. Am lansat programul New Start 12

Cu acest program unic de tranzitie a divortului am reușit să atingem împreună echilibrul, prin ședințe de divorce coaching, structurate precis, prin care ai înțeles situația nou creată de divorț, ți-ai asumat, ai acceptat și ai identificat direcția către care vrei să pornești în viitor.


5. Te-ai întâlnit în cadrul Grupurilor de Sprijin, cu alte persoane care au trecut printr-un divorț
In grupurile de suport ti-ai expus propriile provocari legate de divort și ai învățat de la ceilalti prin puterea exemplului. Te-ai regăsit în poveștile fiecăruia și ai contribuit la zâmbetele și buna dispoziție de la finalul întâlnirilor. Te-ai simțit înțeles și ai mai făcut un pas spre tine.Ești deja mai aproape de o nouă viață. Ai legat relații, ai cunoscut oameni noi, ai facut primii pași spre vindecare, iar drumul tău nu se oprește aici.

În 2018 venim cu și mai multe soluții pentru tine și promitem să fii primul care le află. Ne poti urmari pe pagina de Facebook.

Iți dorim Sărbători magice și călduroase, iar Noul An să te găsească cu dorința de a investi în tine, ca și până acum.

Echipa Divorce Journey

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *